Fiske i Sorseles fina vatten!

Vi anlitas oftast av företag, jaktlag eller kompisgäng som är ute efter det lilla extra och vill få ut så mycket som möjligt av Lapplands naturtillgångar.

Vi fokuserar på fiske eller älgjakt, där vi tillsammans kommer överens om vad ni förväntar er av vår guidning. CaJon Natures jaktstuga i Siksele ligger precis vid Juktån, ett strömmande vatten som är erkänt för sitt fina flugfiske på harr och öring. Juktån ger varje år ifrån sig stora öringar på flera kilo. I närheten, både i samma dalgång men också i andra delar av kommunen, finns förstås många andra bra flugfiskevatten.

Kanske har du hört talas om öringarna i Ammarnäs och laxen i Vindelälven? Flugfisket här är ryktbart bra.

I sjöarna kring Snoursen och Harrträsk finns grovvuxen harr. I Juktåns översta delar finns även lekvandrande storöring. Lika bra som flugfisket är, är förstås också trolling- och spinnfisket i Storjuktan eller Överst-juktan. Dels efter stor öring men också inplanterade kanadarödingar.

l närbelägna Sandsjön får du också, förutom stora öringar, riktigt stora rödingar. Och om det är gädda och abborre som intresserar dig, så finns de förstås också här.