Fantastisk natur för älgjakt!

CaJon Natures verkliga ess i rockärmen är självklart älgjakten. Våra marker är älgrika och stammen är livskraftig.

För oss är det väldigt viktigt att hålla den så även fortsättningsvis. Vi är därför väldigt noga med hur jakten sköts. På vårt område - liksom på våra grannmarker - har det bara under de senaste åren fällts flera verkligt kapitala älgtjurar. Med ett par guldhorn, som topp, de senaste säsongern.

Jakten på CaJon Natures marker kan levereras enligt flera principer och sätt. Kanske vill ni, som ett litet jaktlag, hyra marken för en tid. Eller kanske vill du som privatperson jaga här med egen hund. Vill ni hyra guide och hund går det förstås också utmärkt. Samuel, en av våra guider, kan kanske berätta om hur det gick till när han sköt sitt guldhorn förra året, medan han lagar till lunchen. Småviltsjägare är också välkommen till oss.

På våra marker har vi bland annat tjäder, hare och räv. För de som är intresserad av att jaga björn så kan vi även arrangera det. Vi har markerna, kunnandet och viltet. Det du behöver är jaktlust och intresse för en bra jakt och en bra tid.

Cajon Nature AB startades 2007 och är idag ett stabilt företag som främst anlitas av jaktlag, företag och kompisgäng, men gärna tar emot alla sorters kunder. Vi är inriktade på fiske och älgjakt, men erbjuder även personaluthyrning inom hälsosjukvård. Kontakta oss för en bra paketlösning!